maandag 7 oktober 2013

Wie zoet is krijgt lekkers

Bij thuiskomst hebben we een leuke verrassing. Onder het afdakje voor de deur staat een pakketje. We weten niet exact wanneer de postbode dit bezorgd heeft, aangezien het vandaag (maandag 7 oktober) een vrije dag is en in Australië wordt op zondag geen post bezorgd. Ik verbaas me er wel een beetje over dat pakketjes voor de deur gezet worden. Bij geen gehoor in Nederland gaat de bezorger eerst even checken bij de buren en als je geluk hebt laat de postbode het daar achter. Of hij komt op een ander tijdstip terug of je mag het van het depot afhalen. Hier droppen ze het voor je deur.....en blijft ook nog liggen ook! Mooi land.
Terwijl ik me verbaas over dit fenomeen, willen Yildiz en Olin graag weten wat er in zit. Met een schaar wordt vakkundig alle plakband losgeknipt. Het zit heel stevig dicht!. Maar na een tijdje geknutseld te hebben gaat de doos open.............."oh lekker Mama, hagelslag, pepernoten en chocoladetoffees". De kids gaan helemaal uit hun dak. We hebben de lekkernijen gekregen van Lucky5 (bedankt Astrid). Eise (vriendje van Olin) heeft zelf een briefje geschreven, heel schattig. We gaan lekker smullen de komende weken. Iedere dag krijgen de kids een paar pepernoten in hun lunchbox mee naar school, want wie zoet is krijgt lekkers!!!

2 opmerkingen:

  1. Lekker hè. Bij ons wordt ook nog vaak hagelslag gegeten. Al het bezoek uit NL wordt gevraagd hagelslag, satésaus en drop mee te nemen. De pepernoten bakken we nu vaak zelf, net als de speculaas. Lekkerder dan gekochte. Kan je het recept wel mailen als je wilt. Lekker genieten van de Nederlandse producten!

    BeantwoordenVerwijderen