zaterdag 22 februari 2014

All you need is love

We hebben een uitnodiging voor een bruiloft van Marcel zijn collega ontvangen. Lijkt ons ontzettend leuk om ook eens een Australische trouwerij mee te maken. De dresscode is casual chique……uhh hoe ziet dat eruit? Is dat nou netjes of sjiek? Ik vraag Marcel om even nader onderzoek te doen bij zijn vrouwelijke collega’s want die geven naar mijn idee een meer oprecht antwoord dan de mannen. Komt erop neer dat het meer netjes is dan sjiek. Gelukkig Mars hoeft niet in twee-delig pak ik niet in een mantelpakje. We zijn daggasten dus worden al om 16.00 uur bij de ceremonie verwacht. We hebben Annebelle in de oppas. Annebelle is een Nederlandse student die bij Ocean-Connect stage loopt en het erg goed kan vinden met Yildiz en Olin dus dat kom wel goed. Ze heeft haar logeertas mee dus we kunnen los vanavond;-).  
We pikken nog een andere collega op rijden naar de trouw locatie. Het is een resort met een golfcomplex en ontzettend veel bewegwijzeringsbordjes. Een mevrouw op een golfkar ziet ons wat rondjes rijden en vraagt of we naar de bruiloft moeten. Ja roepen we in koor…..nou rijd dan maar achter mij aan. Hilarisch want achter op de golfkar zitten waarschijnlijk beide grootouders van het bruidspaar. De chauffeuse van de golfkar heeft flink het gas erop en bij iedere bocht schuiven de oudjes naar de zijkant. Ze zitten achterstevoren kijken ietwat benauwd, maar bij het eindstation stappen ze hoofdknikkend en lachend uit. Ik vraag me af of ze de terugweg gaan lopen?.
De officiĆ«le ceremonie is in een wit idyllisch kapelletje. Prachtig, pittoresk, mooi gedecoreerd met rode rozen en het lichtinval via de glas-in-lood ramen levert een mooi kleurenpalet op. Het is net of we beland zijn op de set van de Bold and the Beautiful waar het 23ste tv huwelijk wordt gesloten inclusief identiek geklede (volwassen) bruidsmeisjes en -jongens. De ceremonie duurt 30 minuten en de voorganger beschikt over een grote dosis humor. Als het pasgetrouwde stel de kapel verlaat wordt de tune van All you need is love gedraaid…….zou Robbert ten Brink ook in de zaal zitten?
Het diner is prima, de DJ draait lekkere muziek….als de bruiloft rond middernacht afgelopen is zetten we het feestjes nog even door in de bar van een casino. Kortom top avond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten