zaterdag 6 juli 2013

Gold Coast Marathon

Gisteren heb ik samen met Hildur (collega van Marcel) de inschrijfpapieren en startnummers opgehaald in het conferentie centrum. Er zijn circa 11.000 inschrijvingen, dus dat vraagt om een strakke organisatie! Nou het was perfect geregeld en binnen een half uur staan we opgetogen (en klaar voor de start) buiten.  Ons nummer 5.7 km start om 8.00uur….wel een beetje vroeg.   

Bij de start krioelt het van de mensen en de adreline stijgt. Hildur en ik starten in vak B en we scannen de menigte (wie we makkelijk kunnen hebben)  en worden er melig van (of is het de spanning).  De eerste 2 minuten na de start is het nog gewoon lopen…..wat duurt het lang om een groep mensen in beweging te krijgen…..(is daar al eens onderzoek naar gedaan?).

Het lopen gaat heerlijk en onderweg halen we van alles in…..iemand met een kopje koffie op zijn hoofd, een bruidspaar.  Marcel en Fresi zijn met de kids naar de finish gelopen en voordat we er erg in hebben zijn we al weer bij de eindstreep in een tijd van 00:35:21.  Hildur ziet in een flits Marcel met de camera en zwaait nog even.....en ik heb ze compleet gemist.

Bij de finish worden we gelijk gehuldigd! Het is even zoeken waar de mannen met kinderen zijn en na een half uur hebben we ze gevonden. Om 9.30 uur rijden we richting huis. Het was een kort optreden maar super leuk …….en volgend jaar gaan we voor de 10!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten