zaterdag 9 maart 2013

Uitpakken

De eerste dagen in ons nieuwe huis bevallen goed. En in het weekend gaan we de grote dingen uitpakken en de techniek installeren. Ik ben inmiddels op de helft van de 133 dozen en ben tot nu toe nog maar 1 gebroken glas tegengekomen. Nou een compliment aan de verhuizers! Het is fijn dat de ruimte en afmetingen van de kamers vergelijkbaar zijn als ons huis in Nederland. De meubels passen er perfect!. 


Marcel en Yildiz zetten de trampoline in elkaar. De tuin is er groot genoeg voor en het is elke dag lekker buiten-speel-weer. Even de onderdelen bij elkaar zoeken.....bouwen.....en dan natuurlijk ook even springen!

















De stopcontacten zijn hier standaard met 3 polen. We kunnen twee dingen doen of allemaal adaptors kopen a $ 10 per stuk of de stekkers vervangen a $ 2,50 per stuk. Nou dat laatste dan maar dus Marcel gaat gewapend met een mes en schroevedraaier alle stekkers vervangen.





3 opmerkingen:

  1. Komt me bekend voor, moesten wij ook in Zwitserland. Bewaar je de stekkers wel Marcel, voor als jullie onverhoopt weer terugkeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ha ik zie nu pas Olin liggen in de foto van de woonkamer, heel herkenbare pose ;-)

    BeantwoordenVerwijderen